INGREDIENTE:
1 ceașcă de unt de arahide, neîndulcit
1 ou
1/2 cană de sirop de arțar
2 lingurite de extract de vanilie
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 / 4-1 / 2 ceasca de chipsuri de ciocolata neagra
INSTRUCȚIUNI:
În primul rând, dacă utilizați unt de arahide natural (tipul cu uleiul care plutește pe partea de sus), va trebui să-l amestecați, înainte de măsurare. Adăugați untul de arahide, oul, siropul de arțar și extractul de vanilie într-un castron sau în mixer (dacă se utilizează).
Se amestecă timp de aproximativ 30 de secunde sau până când devine o pasta cremoasă. Așezați amestecul în frigider pentru a se răci timp de 30-45 de minute. Acest lucru va ajuta biscuiții să păstreze forma mai bună și să se răspândească mai puțin pe măsură ce se coc.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Ungeți o foaie de copt.Scoateți aluatul din frigider, măsurați 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu și chipsurile de ciocolata,amestecați astfel încât să fie complet încorporate.
Se coac timp de 10-12 minute sau până când devin de o culoare aurie.
Lăsați biscuiții să se răcească pe tavă timp de 5-7 minute, apoi se transferă pe un suport de răcire sau pe un grătar.Dacă îi lași pe o farfurie,în interior vor fi ușor umezi.
Se pot pastra câteva zile.
Poti cumpara aici: unt de arahide crocant,sirop de artar
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/573777249412663/