Biscuiti cu unt de arahide,fara gluten si fara lactoza

INGREDIENTE:
1 ceașcă de unt de arahide, neîndulcit
1 ou
1/2 cană de sirop de arțar
2 lingurite de extract de vanilie
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 / 4-1 / 2 ceasca de chipsuri de ciocolata neagra

Easy Flourless Peanut Butter Cookies with Dark Chocolate Chips

INSTRUCȚIUNI:
În primul rând, dacă utilizați unt de arahide natural (tipul cu uleiul care plutește pe partea de sus), va trebui să-l amestecați, înainte de măsurare. Adăugați untul de arahide, oul, siropul de arțar și extractul de vanilie într-un castron sau în mixer (dacă se utilizează).
Se amestecă timp de aproximativ 30 de secunde sau până când devine o pasta cremoasă. Așezați amestecul în frigider pentru a se răci timp de 30-45 de minute. Acest lucru va ajuta biscuiții să păstreze forma mai bună și să se răspândească mai puțin pe măsură ce se coc.

How to Make Peanut Butter Cookies That Are Flourless

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Ungeți o foaie de copt.Scoateți aluatul din frigider, măsurați 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu și chipsurile de ciocolata,amestecați astfel încât să fie complet încorporate.
Se coac timp de 10-12 minute sau până când devin de o culoare aurie.
Lăsați biscuiții să se răcească pe tavă timp de 5-7 minute, apoi se transferă pe un suport de răcire sau pe un grătar.Dacă îi lași pe o farfurie,în interior vor fi ușor umezi.
Se pot pastra câteva zile.

Poti cumpara aici: unt de arahide crocant,sirop de artar

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/573777249412663/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *