Snickers vegane un desert care nu conține ouă, lapte și zaharuri rafinate

No Bake Snickers Cheesecake - a devilishly decadent dessert that's free of eggs, dairy, grains, and refined sugars. Make it paleo by swapping peanuts with almonds!

Ingrediente:
Blat:
1 1/2 cană în jur de 200 g, curmale fara samburi
1 1/2 cana nuci sau nuci pecan,115 g
Crema:
2 cani caju aproximativ 290 de grame, înmuiate în apă,peste noapte
1/2 cana lapte de nucă de cocos integral, 120 ml
2 linguri de sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
3 linguri de ulei de nucă de cocos
1 lingura de suc de lamaie aproximativ 1/2 lămâie mică
Glazura de caramel:
2  lingură sirop de arțar
2 linguri ulei de cocos 
2 linguri de unt de arahide sau unt de migdale
1/2 linguriță extract de vanilie
Topping:
1/2 cană de arahide sau migdale,73 de grame
1/2 cană de ciocolată neagră topită, 90 de grame

No Bake Snickers Cheesecake - a devilishly decadent dessert that's free of eggs, dairy, grains, and refined sugars. Make it paleo by swapping peanuts with almonds!

Preparare:

Blatul:

Lasati caju-ul peste noapte in apa intr-un vas acoperit cu capac.
Faceți blatul amestecând curmalele și nucile pecan intr- un mixer pana la omogenizare.Dacă amestecul dvs. este prea uscat adăugați încă câteva curmale. Este posibil să trebuiască să vă opriți pentru a indeparta copozitia care de depune pe părțile laterale ale mixerului.
Intindeți compozitia obtinuta unirorm într-un vas de 20cm x 20cm tapetata cu foaie de hârtie . Utilizați o altă foaie de hârtie pentru a o pune peste bat. Aceasta va împiedica lipirea blatului de mâini atunci când o întindeți în tavă.

Glazura de caramel:
Într-un vas mic se topesc ingredientele de caramel pe o temperatură joasă timp de aproximativ 2 minute (untul de arahide, uleiul de cocos,siropul de arțar ,vanilia și sarea de mare). Amestecați în timp ce se topesc componentele pentru a se evita arderea. Se toarnă amestecul de caramel într-un castron mic, astfel încât să se răcească mai repede. Puneți în frigider .

Crema:
Coju-ul inmuiat se amesteca intr-un mixer cu toate ingredientele cremei până devine  compozitie netedă si omogenă.

Crema se intinde peste blat.Puneți jumătate din amestecul de caramel peste crema si jumătate din arahide (sau migdale) și le împrăștiați peste cremă.
Acoperiți desertul și puneți-l în congelator timp de 4-5 ore sa inghete.
Inainte de al tăia se lasa sa se dezghețe.
În timp ce se dezgheață, topiți ciocolata neagră în cuptorul cu microunde sau pe bain marie, amestecând în mod constant. Îndepărtați ciocolata de la căldură, lăsați-o să se răcească timp de un minut sau două înainte de a o pune peste crema.
Puneți împreună cu ciocolata topită și restul de arahide (sau migdale).

 

Poți cumpara aici: unt de arahide,ulei de cocos raw, sirop de artar,ciocolata neagra

 

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/1974887446134111/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *