INGREDIENTE
1 1/2 ceașcă de cartofi dulci (coapte și piure)
1/2 cană unt de arahide (migdale,samburi de caise,etc.)
1/4 cana de pudră de cacao(pudra de roscove)
2 linguri de sirop de artar
1 lingură de praf de copt
1 lingurita de extract de vanilie
2 linguri de făină de nucă de cocos
Vârf de cuțit de sare
3-4 linguri de lapte de cocos(migdale,soia,etc.)
1/3 ceașcă de ciocolată
1/3 ceașcă de nuci sau alune,dupa plac
PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Într-un blender sau un procesor de alimente, combinați cartofi dulci, untul de arahide, pudră de cacao(pudra de roscove), sirop de arțar, praf de copt, vanilie, făină de nucă de cocos și sare.
Se amestecă, adăugând laptele de cocos, încet-încet până când se combină.
Adăugați nucile și chipsurile de ciocolată. Se amestecă în aluat.
Formați biluțe și aranjați-le pe o tavă căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 10-12 minute la 180C.
Se scoate din cuptor și se răcesc timp de 5-10 minute.
Păstrați într-un recipient etanș (de preferință în frigider) timp de până la o săptămână.
Poti cumpara aici: unt de arahide,lapte de cocos,ciocolata,sirop de artar,pudra de roscove
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/751654851687503/