Prajitura cu dovleac galben fara faina

Pe langa faptul ca furnizeaza un numar mic de calorii, dovleacul este o sursa generoasa de vitamina A, antioxidanti flavonoizi polifenolici si carotenoizi.

top view of pecan pie bar with maple glaze and crushed pecans on top
Calorii: 144 kcal
Ingrediente:
1/2 cană de piure de dovleac
1/2 ceasca de unt de arahide(samburi de caise,migdale)
1/3 ceasca de miere(sirop de artar,zahar de cocos)
2 oua
2 lingurite mirodenii(1/2 linguriță de ghimbir măcinat, 1/4 linguriță de nucșoară și 1/4 linguriță de cuișoare)
1 linguriță extract de vanilie
1/4 lingurita de sare
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu


Preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180C și ungeți un vas cu ulei de nucă de cocos.
Se combină toate ingredientele într-un castron mediu și se amestecă bine până se formează un aluat neted.
Puneți aluatul în tava unsă și coaceți la 180C, aproximativ 30 de minute.Probati cu un cutit centrul prajiturii,daca nu se prinde de cutit aluatul,este coapta.
Se lasă să se răcească complet în tava, apoi se taie și se serveste.
Poti cumpara aici: sirop de artar,sirop de agave, zahar de cocos, unt de arahide,unt din samburi de caise,ulei de cocos

https://www.facebook.com/detoxinista/videos/1688582717820515/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *