Calorii: 149 kcal
Ingrediente
1/2 ceașcă ulei de nucă de cocos sau unt 104 grame
3/4 cana de zahar de cocos
1 linguriță de vanilie
1 ou
1 cană de făină integrală fără gluten, 140 grame
1 1/4 ceașcă fulgi de ovăz,fără gluten, 106 grame
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare
1/2 ceasca afine,100 grame, proaspete sau congelate
Preparare:
Într-un castronul unui mixer electric bateți împreună uleiul de nucă de cocos (sau untul) și zahărul de cocos până se face o crema neteda. Adăugați oul și vanilia și bateți din nou timp de 2 minute sau până când omogenizeaza toate împreună.
Se adaugă făina, fulgii de ovaz,bicarbonat de sodiu și sarea. Se amestecă cu mixerul electric până se combină bine.
Adaugați încet afine cu o lingură de lemn. Se acoperă și se pune la frigider timp de 20 de minute pentru a se întari aluatul. Acest lucru este deosebit de important dacă utilizați ulei de nucă de cocos, astfel încât să nu se răspândească aluatul de biscuiți prea mult. Puneți biluțe rotunde de aluat pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presați ușor biluțele.
Coaceți timp de 10-13 minute la o temperatură de 180 ° C sau până când marginile încep să devină maro auriu. Lăsați să se răcească câteva minute pe foaia de coacere, astfel încât să se poată întări puțin. Transferați pe un suport de sârmă pentru ca biscuiții să se răcească complet.
Poti cumpara aici: zahar de cocos,ulei de cocos
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2021239431498912/