Tarta de ciocolata cu unt de arahide,fara gluten

 Creamy, dreamy Frozen Vegan Peanut Butter Cup Pie - Made with less than 10 all natural ingredients & easy to make! Grain Free + Vegan + Paleo Option

Ingrediente
Tarta:
1 ceasca /160 g curmale,fara samburi
1 1/2 ceasca /115 g nuci (nuci pecan, alune, migdale, caju)
3 linguri /23 g de pudră de cacao neîndulcită(pudra de roscove)
1 lingură /15 ml ulei de nucă de cocos, topit
Umplutura:
1 ceasca | 250 de grame de unt de arahide (sau unt de migdale,unt din samburi de caise)
1 ceasca | 250 ml cremă de nucă de cocos
2-4 linguri de sirop de artar de 30-60 ml (sau miere) cat de dulce vrei
Glazura de ciocolată:
3 oz | 85 de grame de ciocolată neagră fără lapte
1 lingura | 15 ml de lapte de nucă de cocos
1/4 cană opțional 30 g arahide zdrobite

 Creamy, dreamy Frozen Vegan Peanut Butter Cup Pie - Made with less than 10 all natural ingredients & easy to make! Grain Free + Vegan + Paleo Option

PREPARARE
Tarta
Adăugați curmalele și nucile într-un blender sau procesor de alimente și pulsați până când se formeaza o pasta consistentă. Adăugați pudra de cacao,uleiul de cocos și amestecați din nou până se combină.Opriți și răzuiți părțile laterale ale mixerului / procesorului de bucătărie, dacă este necesar.
Puneți crusta într-o tavă rotundă, cu un fund detașabil. Întindeți compoziția într-un strat uniform.
Umplutura:

Adăugați untul de arahide, crema de nucă de cocos și îndulcitorul într-un bol de amestecare. Amestecați împreună cu un mixer electric, până când acestea sunt bine combinate. Se toarnă umplutura peste tartă și apoi se transferă la congelator în timp ce pregătiți glazura de ciocolata.
Glazura de ciocolată:
Așezați ciocolata într-un castron rezistent la căldură.Punet vasul in bain marie.
Se amestecă laptele de nucă de cocos cu ciocolata și puneți la rece.
După răcirea ciocolatei, turnați peste umplutura cu unt de arahide. Utilizați o lingură pentru a împrăștia ciocolata uniform. Se presara arahidele tocate deasupra.
Puteți servi așa cum este sau se pune în congelator timp de 40 de minute pentru a se întări mai mult.
Păstrați tarta în frigider sau congelator. Dacă o păstrați în congelator tarta, timp de peste o oră, scoateți-o pe tejghea, mai apoi și lăsați-o cel puțin 15 minute înainte de tăiere.

Poti cumpata aici: ulei de cocos,lapte de cocos,sirop de artar,unt de arahide,unt de samburi de caise,ciocolata,pudra de roscove,miere

https://www.facebook.com/PrepareAndNourish/videos/1981282078827981/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *