Calorii: 6 cal
Ιngrediente
2 linguri nuci de caju
3-6 linguri sirop de artar / sirop de agave/ petimezi din struguri albi /orice îndulcitor lichid
4½ linguriță pulbere de agar agar(din alge marine – o alternativă vegetariană la gelatină)
1 lingurita extract de vanilie
½ ceasca / 120 ml suc de portocale
½ ceasca / 120 ml suc de morcovi
1 cană / 240 ml suc de ananas
Modul de preparare:
Într-un blender adăugați nucile de caju, 1-2 linguri de îndulcitor, vanilie și o ceașcă / 240 ml de apă. Se amestecă până se înmoaie.
Se toarna amestecul de caju intr-o cratiță, se adauga 1 lingura de agar agar si se fierbe timp de 5 minute la foc mic. Se amestecă în mod constant pentru a nu se prinde pe fundul cratiței.
Lăsați amestecul de caju să se răcească timp de 5 minute și apoi se toarnă într-o formă pe care o puneți în congelator.
Se pune sucul de portocale și de morcov într-o cratiță cu siropul de arțar, 1½ linguri de agar agar și se fierbe apoi timp de 5 minute.
Lăsați amestecul de portocale să se răcească timp de 5 minute, apoi se toarnă peste stratul de cajou din vas și se așează înapoi în congelator.
Repetați aceasi procedură pentru sucul de ananas.
Amestecul trebuie lăsat 15 minute în congelator. Odată ce devine ferm, scoateți afară și tăiați în triunghiuri, vedeți videoclipul pentru demonstrație.
Păstrați în frigider 3 zile.
Poti cumpara aici: sirop de artar,sirop de agave,petimezi din struguri albi
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/837839486393274/