INGREDIENTE
2 ½ cești de nucă de cocos, neîndulcită
¼ ceașcă + 1 lingură de ulei de nucă de cocos, topită
¼ ceașcă de miere
½ linguriță de vanilie
un vârf de sare de mare
4 oz de ciocolată neagră pentru topping
INSTRUCȚIUNI
Taiați nuca de cocos într-un procesor de bucătărie până când se formează o compoziție lipicioasă. Puneți deoparte aproximativ 1/4 cană din amestec.
Se amestecă uleiul de nucă de cocos, mierea, vanilia și sarea de mare.Formați din amestecul obținut biluțe mici.
Odată ce ați format biluțele, păstrați-le la frigider timp de o oră până când se întăresc.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu, se adaugă nuca de cocos păstrată și se se amestecă constant timp de câteva minute până când nuca de cocos este ușor aurie și parfumată.
Se topește ciocolata pe bain marie. Se amestecă până când este netedă. Puneți fiecare minge de nucă de cocos în ciocolată și scoateți-o cu o furculiță, lăsând excesul de ciocolată picurând. Așezați-o pe o foaie de coacere și presărați partea superioară cu nuca de cocos prăjită.Păstrați în frigider.
Poti cumpara aici : miere,ulei de cocos,ciocolata
https://www.facebook.com/pinchofyum/videos/1425959617478795/