INGREDIENTE
CUPE
1 1/2 cană de făină de migdale
2 linguri de sirop de arțar
1 lingura de apa
UMPLUTURA
1 cană piure de dovleac
1/2 cană piure de cartofi dulci (copti)
1/4 cană de sirop de arțar
1 lingurită condimente măcinate(scorțișoară,nucșoară,cuișoare,anason )
INSTRUCȚIUNI
Se amestecă împreună ingredientele cupelor cu o furculiță până se combină bine.
Ungeți ușor cupele unei forme de brioșe. Așezați o bandă de hârtie de copt în fiecare cupă pentru a fi ușor de îndepărtat.
Apăsați aluatul in cupele formei de brioșe, acoperind uniform pereții laterali ai formei.
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Combinați ingredientele umpluturei până când se obtine o cremă netedă.
Se toarnă în cupe.
Coaceți timp de 30 de minute.
Păstrați în frigider.
Gasiti sa cumparati aici: sirop de artar
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/756397414546580/