INGREDIENTE
2 cana făină de migdale
1/2 ceașcă de făină de cocos
3/4 cana zahăr de cocos
2 lingurițe condimente măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare,anason )
2 linguri de praf de copt fără gluten
1/4 linguriță sare de mare
3/4 ceasca piure de dovleac
4 ouă mari (ușor bătute)
1/3 ceașca de unt (masurat solid, apoi topit)
1/4 cana de semințe de dovleac
INSTRUCȚIUNI DE REPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de pâine cu hârtie de copt, astfel încât hârtia să atârne pe laturile formei (pentru a scoate mai ușoară mai târziu pâinea).
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de migdale, făina de nucă de cocos,zahărul de cocos , condimentele, praful de copt și sarea de mare.
Adăugați piureul de dovleac, ouăle și untul topit. Se amestecă până se combină bine.
Puneți aluatul în tava de pâine și apăsați uniform pentru a obține o suprafață netedă. Se presară partea superioară cu semințe de dovleac.
Coaceți timp de 50-60 de minute, până când o scobitoare introdusă în pâine iese curată. Se răcește complet înainte de scoaterea din tavă și tăiere.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio
https://www.facebook.com/Wholesomeyum/videos/1904288726253205/