Bilute cu fulgi de ovaz si ciocolata

No-Bake Chocolate Chip Breakfast Balls - great for quick breakfasts for busy mornings and great for snacking! From the Easy Gluten Free cookbook. | @whattheforkblog | whattheforkfoodblog.com | gluten free breakfast recipes | gluten free snacks | no-bake recipes | energy bites | easy snack recipes | after-school snacks | peanut butter recipes | peanut butter balls | easy gluten free recipes | gluten free snack recipes

Ingrediente
1 cană de ovăz fără gluten
1/2 ceasca de unt de arahide
1/2 cană de arahide
1/2 cană chips de ciocolată( fără lapte)
1/4 cană de miere
1/2 linguriță extract de vanilie
un praf de sare No-Bake Chocolate Chip Breakfast Balls - great for quick breakfasts for busy mornings and great for snacking! From the Easy Gluten Free cookbook. | @whattheforkblog | whattheforkfoodblog.com | gluten free breakfast recipes | gluten free snacks | no-bake recipes | energy bites | easy snack recipes | after-school snacks | peanut butter recipes | peanut butter balls | easy gluten free recipes | gluten free snack recipes
Preparare
Într-un castron, combinați ovăzul, untul de arahide,
arahidele, chipsurile de ciocolată, mierea, extractul de vanilie,sarea
și se amestecă bine.
Se acoperă și se lasă la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Formați biluțele cu ajutorul unei linguri și apoi le formați între palme.
A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile.

Gasiti sa achizitionati aici: miere de albine,unt de arahide

https://www.facebook.com/whattheforkfoodblog/videos/1472714022813423/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *