INGREDIENTE
225g chipsuri semi-dulci de ciocolată (aproximativ 1 1/3 cești)
1 cană (250g) piure de mere fără zahăr
1/4 pahar (30g) pudră de cacao (sau pudră de roșcove)
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1 linguriță de extract de vanilie
Vârf de cuțit de sare
1/2 ceașca (60g) faina de ovaz
INSTRUCȚIUNI
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Se topește ciocolata fie în cuptorul cu microunde, fie pe aragaz folosind bain marie. Lăsați-o să se răcească timp de 5-10 minute.
Adăugați toate ingredientele într-un blender (sau puteți amesteca manual) și amestecați la viteză medie-joasă până când se combină. Nu amestecați prea mult.
Transferați aluatul într-o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 30-35 minute la 180 C.
Acestea vor fi destul de delicate în timp ce sunt calde.Trebuie lasate să se răcească pentru cel puțin 30 de minute înainte de feliere.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: pudra de roscove,ciocolata
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/768288063357515/