Ingrediente
1 ceașcă / 150g nuci de cajou
1 ceașcă / 150g alune+ 1 lingură marunțite pentru decorare
4 linguri de pudră de cacao(pudră de roșcove)
1 lingurița de extract de vanilie
4-6 linguri sirop de arțar / sirop de curmale / sirop de roșcove
½ ceașca / 100ml ulei de nuca de cocos
Preparare
Folosind un boiler dublu / bain-marie (tava cu un recipient pentru gătit lent) topiți uleiul de cocos.
Macinați într-o pulbere fină nucile de caju,folosind un măcinator de cafea sau un amestecător cu cană mică. Ar trebui doar să înceapă să-și elibereze uleiurile.
Macinați alunele într-o pulbere grosieră.
Se amestecă împreună nucile de caju,alunele pudra de cacao, vanilia, uleiul din nuca de cocos topit și îndulcitorul.
Se toarnă acest amestec într-un vas patrat. Răsturnați-o și neteziți partea superioară cu o spatulă. Nu este nevoie să ungeți, deoarece compoziția are destule grăsimi naturale.
Presarați cu 1 lingura de alune tocate.
Așezați-l în frigider timp de 30 de minute pentru a se întări.
Scoateți din frigider și tăiați în 16 bucați.
Calorii: 55 cal
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop: ulei de cocos,pudra de roscove,sirop de artar,sirop de roscove
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/837850269725529/