INGREDIENTE
BLAT
1 cană de migdale
1 ceașcă de nucă de cocos mărunțită
10 curmale
1/2 linguriță de ulei de cocos
CREMA
4 cani de caju crude înmuiate(peste noapte)
1 cană de apă
3/4 cană de sirop de arțar sau miere
2/3 ceașcă ulei din nucă de cocos lichid
1/2 ceasca suc de lamaie
vanilie
topping
Sos de caramel sărat:
3/4 cană zahăr de cocos,1 cană lapte de cocos,1/4 linguriță de sare,1/4 lingurița extract de vanilie,1 linguriță ulei de cocos
Se pun ingredientele la foc, se amestecă constant pâna se obține un sos de o consistență mai groasă.
INSTRUCȚIUNI
Faceți sosul de caramel cu o seară înainte sau cu câteva ore înainte de prepararea cheesecak-ului, pentru a avea timp să se răcească.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
Puneți toate ingredientele blatului într-un procesor și procesați până când devine o textura nisipoasă.
Se toarnă amestecul blatului într-o formă detasabilă de tort și se întinde cu degetele pentru a se aplatiza. De asemenea, puteți utiliza hârtie de copt pentru a vă ajuta să aplatizați.
Pentru a face crema, adăugați toate ingredientele într-un mixer. Se amestecă timp de două până la trei minute sau până devine o cremă.
Se toarnă crema peste blat și se întinde ușor pe toată suprafața. Înghețați cheesecake-ul timp de cel puțin 5 ore înainte de servire.
Scoateți-l din congelator cu cel puțin 30 de minute înainte de servire, pentru a se dezgheța. Glasați cu sosul de caramel pe deasupra folosind o spatulă pentru a acoperi complet partea de sus și lasați putin sa se prelingă peste margini.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos,zahar de cocos,ulei de cocos,sirop de artar
https://www.facebook.com/downshiftology/videos/790316037837462/