Ingrediente
1 cană de unt
1 cană de zahăr brun(zahăr de cocos)
2 oua
1 lingura de vanilie
1½ căni de făină din spelta
1 lingură bicarbonat de sodiu
1 linguriță de scortișoară
½ linguriță de sare
3 cești fulgi de ovaz
1 ceașcă de merișoare proaspăte tocate în bucăți mici
1 ceașcă de nuci pecan tocate
1 cană de ciocolată albă
Instrucțiuni de preparare
Preîncălziți cuptorul la 180 °
Folosind un vas mare de amestecare, puneți untul și zaharul și mixați până când devine o compoziție cremoasă.
Se adaugă ouăle și vanilia. Amestecați până se combină bine.
Într-un castron separat,amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați amestecul de făină în vasul de amestecare mare și omogenizați bine.
Se adaugă fulgii de ovăz, apoi se amestecă ușor cu merișoarele, nucile pecan și ciocolata albă.
Formați cu o linguriță forme rotunde,pe care le așezați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți timp de aproximativ 10-12 minute.
După ce ați scos din cuptor, așezați biscuiții pe un suport pentru răcire.
Vizitati site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos