Biscuiti cu merisoare si nuci pecan

Cranberry Pecan Oatmeal Cookies

Ingrediente
1 cană de unt
1 cană de zahăr brun(zahăr de cocos)
2 oua
1 lingura de vanilie
1½ căni de făină din spelta
1 lingură bicarbonat de sodiu
1 linguriță de scortișoară
½ linguriță de sare
3 cești fulgi de ovaz
1 ceașcă de merișoare proaspăte tocate în bucăți mici
1 ceașcă de nuci pecan tocate
1 cană de ciocolată albă

Cranberry Pecan Oatmeal Cookies

Instrucțiuni de preparare

Preîncălziți cuptorul la 180 °
Folosind un vas mare de amestecare, puneți untul și zaharul și mixați până când devine o compoziție cremoasă.
Se adaugă ouăle și vanilia. Amestecați până se combină bine.
Într-un castron separat,amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați amestecul de făină în vasul de amestecare mare și omogenizați bine.
Se adaugă fulgii de ovăz, apoi se amestecă ușor cu merișoarele, nucile pecan și ciocolata albă.
Formați cu o linguriță forme rotunde,pe care le așezați într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți timp de aproximativ 10-12 minute.
După ce ați scos din cuptor, așezați biscuiții pe un suport pentru răcire.

Vizitati site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *