INGREDIENTE
1 ceașcă + 1 lingură de făină de migdale de culoare albă
1/4 ceașcă făină din nucă de cocos
1 lingură bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță de sare de mare
1/2 linguriță de scorțișoară
un vârf de nucșoară
1/2 linguriță de pudră de chili sau cayenne
3/4 ceașcă mix de ciocolata caldă (2/3 ceașcă zahăr de cocos si 1/4 ceașcă pudră de cacao(pudră de roscove))
1 avocado mic (1/4 până la 1/3 ceașcă piure)
1 lingură de vanilie
1 ou mare
1/4 ceașcă ulei din nuca de cocos
1/4 până la 1/3 ceașcă de ciocolată neagră rasă
Scorțișoară / zahăr suplimentar pentru topping și ciocolată neagră topită.
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
- Mai întâi amestecați împreună făina de migdala, făina din nucă de cocos,bicarbonat de sodiu, mirodenii și sare.Amestecați bine componentele.
Într-un alt bol, sau un mixer],mixați împreună uleiul de cocos și mix-ul de ciocolată caldă / zahăr + pudră de cacao(pudră de roscove). Se amestecă până devine cremos.
Odată amestecat, adăugați piureul de avocado și extractul de vanilie, amestecați din nou.
Adăugați oul și se amestecă până când se încorporează.
Acum adăugați și ușor amestecați cu componentele solide / făină.
Puneți ciocolata neagră.
Se strânge aluatul într-o minge și se așează în frigider timp de 1-2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Se întinde aluatul și utilizând tăietorul de biscuiți pentru a face cercuri sau stele.
Așezați biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se presară fiecare cu zahăr și scorțișoară.Coaceți timp de 15-18 minute.Aceștia sunt moi atunci când sunt scoași din cuptor, dar se întăresc când se răcesc.
NOTA
Pentru versiunea vegană cu ou de chia, mai intai se macină 1 lingură de chia și se amestecă cu 3 linguri de apă și lăsați să stea 10 minute până când se formează un gel.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,zahar de cocos,ciocolata neagra,pudra de roscove
https://www.facebook.com/CotterCrunch/videos/1649192485145055/