Ingrediente
pentru 10 porții
BLAT DE TARTA
⅔ ceașcă de ovaz
⅔ceașcă de migdale
1 ceașcă fulgi din nucă de cocos fără zahăr
¼ linguriță de sare
2 linguri de sirop de arțar
¼ ceașcă ulei de nucă de cocos, topită
SPUMA DE CIOCOLATA
2 avocado, coapte
14 oz cremă de nucă de cocos, 1 cană
¾ ceasca de pudra de cacao(pudră de roșcove)
¾ ceasca de lapte din nucă de cocos
sirop de arțar
1praf de sare
FRISCA DIN NUCA DE COCOS
415 ml lapte din nucă de cocos, complet de grăsimi, refrigerat și divizat
2 linguri sirop de arțar
½ linguriță extract de vanilie
fulgi de cocos ușor prajiți, pentru garnisire
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Într-un mixer de bucătărie, măcinați fin ovăzul. Adăugați migdalele și amestecați până se mărunțesc bine. Adăugați fulgi de cocos și sarea. Mixați de câteva ori. Adăugați uleiul din nucă de cocos topit și siropul de arțar până când se combină bine.
Se toarnă amestecul într-un vas uns, împrăștiindu-l uniform .
Înțepați cu o furculiță de mai multe ori blatul de tartă. Coaceți timp de 20 de minute.
Pentru umplutură, adăugați avocado, cremă din nucă de cocos, pudra de cacao(pudra de roscove), laptele din nucă de cocos, siropul de arțar și sarea într-un blender și amestecați până devine o cremă uniformă.
Se toarnă amestecul în tarta răcită și se întinde un strat uniform.
Se pune în frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Pentru crema de frișcă din nucă de cocos, adăugați partea groasă a laptelui de nucă din cocos într-un castron. Folosind un mixer electric, bateți laptele de cocos până devine pufos. Adăugați extractul de vanilie și siropul de arțar și bateți până se combină bine. Dați la rece până serviți.
Garnisiți cu fulgi din nucă de cocos prăjiți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,ulei de cocos raw,pudra de roscove,lapte de cocos