Ingrediente
2 linguri ulei din nucă de cocos, topit
2/3cană unt de arahide
2 ouă mari
1/2 linguriță de vanilie
1/4 cană de miere(sirop de arțar)
o jumatate de cană fulgi ovăz
1/2 cană faina (spelta)
1/2 linguriță praf de copt
1/4 cană de in
6-7 linguri de gem la alegere
Instructiuni de preparare
Se încălzește cuptorul la 180 C.Tapetați o tavă cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
Se topește uleiul din nucă de cocos. Se amestecă untul de arahide, ouăle, vanilia și mierea până se omogenizează.
Adăugați fulgii de ovăz, făina, praful de copt și semințele de in. Se amestecă până se combină complet.
Scoateți o porție de 1/4 cană și formați pe foaia de hârtie o formă rotundă cu gaură în mijloc.
Puneți în gaură o lingură de gem.
Coaceți timp de 13-15 minute.
Se răcesc complet înainte de a fi depozitați într-un recipient etanș,timp de 3-4 zile.
Informații nutriționale
Suma pentru fiecare porție
Calorii 287 Calorii din grăsime 126
% Valoare zilnica
Total grăsimi 14 g 22%
Grăsimi saturate 5 g 25%
Colesterol 53 mg 18%
Sodiu 71 mg 3%
Carbohidrați 35 g 12%
Fibre alimentare 4 g 16%
Zahăr 20 g
Proteine 6 g
Vainvitam sa vizitati site-ul evzinshop,aici veti gasi: unt de arahide,ulei de cocos,marmelada de kiwi fara zahar,marmelada de portocale,marmelada din fructe de cactus,miere,sirop de artar
https://www.facebook.com/sweetpeasandsaffron/videos/2064828607137508/