INGREDIENTE
2 1/2 cești (280g) făină de migdale
1/4 cană (90g) sirop de arțar
1/4 cană (70g) sos de mere fără zahăr
1 lingură praf de copt
1/8 linguriță de sare
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță extract de migdale (opțional)
MATCHA GLAZURA
3/4 cană (195g) unt din nucă de cocos topit
1/4 cană (90g) sirop de arțar
1 / 4-1 / 2 cană lapte de migdale
1 linguriță pudră de matcha
Opțional: se presară pentru decorare: goji, fructe de padure, fistic, semințe de rodie, semințe de dovleac sau nucă de cocos mărunțit
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare. Se amestecă pentru a forma o minge de aluat. (Puteți răci aluatul aici pentru o rulare mai ușoară, dar nu este necesar.)
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Acoperiți suprafața de lucru cu o foaie de hârtie de copt și presărați ușor cu făină de migdale.
Intindeți aluatul în grosimea de aproximativ 0,7 cm., adăugând mai multă făină dacă este necesar.
Tăiați biscuiții în orice formă doriți.
Utilizați o spatulă pentru a transfera biscuiții pe o foaie căptușită cu hârtie de copt.
Coaceți timp de 12-14 minute sau până când devin maro auriu pe margini.
Pentru glazură, amestecați împreună untul din nucă de cocos topit, siropul de arțar, matcha și 1/4 cană de lapte de migdale. Continuați să adăugați laptele încet până când devine o cremă netedă și ușor de aplicat. Se va îngroșa pe măsură ce se răcește, așa că glasați imediat biscuiții.
Se păstrează în frigider timp de 4-5 zile.
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/780512745468380/