Cheesecake cu capsuni

No-Bake Strawberry Cheesecake

INGREDIENTE
BLAT
1 cană(140g) migdale
6-8 (125g) curmale fără sâmburi
un vârf de cuțit sare
CREMA DE CAPSUNI
1 1/2 cană (180 g) căpșuni feliate
6 (100g) curmale fără sâmburi
3/4 cană (190g) unt de caju
1/3 cană de lapte de migdale
1 lingură suc de lamâie
1 linguriță extract de vanilie
Opțional: 1 cană (210g) căpșuni înghețate (pentru topping)

No-Bake Strawberry Cheesecake
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Într-un blender sau un procesor de alimente, combinați ingredientele blatului.

Este posibil să fie necesar să adăugați 1-2 linguri de apă în funcție de cât de umede sunt curmalele.

Tapetați o formă de tort detasabilă cu hârtie de copt. Apăsați crusta în mod uniform în formă .

Dati la rece.

Combinați ingredientele umpluturei până când devine o cremă netedă.

Se toarnă deasupra blatului.

Mixați căpșunile congelate în blender până când se mărunțesc complet. Intindeți deasupra tortului.

Se îngheață peste noapte sau timp de cel puțin 8 ore.

Dezghețați timp de 5 minute înainte de a tăia și servi. Păstrați în congelator timp de până la o săptămână.

RECIPE NOTES
Se pot înlocui migdalele cu alte tipuri de nuci, semințe sau fulgi de ovăz.

Puteți înlocui cu alte tipuri de unt din fructe cu coajă lemnoasă.

 

Gasiti sa cumparati pe evzinshop,aici: unt din samburi de caise,unt de arahide

https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/818270455025942/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *