Tarta cu crema de avocado si menta

Raw Grasshopper Ice Cream Pie {Gluten-Free, Vegan, Paleo, Refined Sugar-free}

INGREDIENTE
Blat:
2 cești amestecate cu nuci și semințe crude la alegere ( migdale, nuci de brazil, semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui,fulgi din nucă de cocos, stafide și cireșe uscate)
4 curmale
¼ ceasca praf de cacao
1-2 linguri de îndulcitor lichid la alegere (sirop de arțar)
3 linguri ulei din nucă de cocos, moale
1 lingură extract de vanilie pură
½ linguriță extract de mentă pură
un praf de sare
Umplutura: (asigurați-vă că toate ingredientele sunt la temperatura camerei)
2 avocado mici coapte
o mână mare de spanac-baby
⅔ ceașcă de caju, pre-îmuiați și strecurați de apă
¾ ceașcă de îndulcitor lichid la alegere (sirop de arțar)
½ ceașcă apă din nuca de cocos
¼ ceașcă ulei din nucă de cocos, moale
2 linguri extract de vanilie pură
2 lingurițe extract de menta pură
1/2 linguriță sare
Topping:
o mână de fulgi de cacao (chips de ciocolată)

Raw Grasshopper Ice Cream Pie {Gluten-Free, Vegan, Paleo, Refined Sugar-free}

INSTRUCȚIUNI
Puneți toate ingredientele blatului într-un procesor de bucătărie și transformați într-o compoziție fină. Intindeți acest amestec într-o formă de tartă și apăsați cu degetele pentru a forma o crustă subțire. Așezați forma în congelator.
Asigurați-vă că toate ingredientele umpluturei sunt la temperatura camerei pentru a preveni întărirea prematură a uleiului de cocos. Puneți toate ingredientele de umplutură într-un mixer bun și procesați până când amestecul devine neted și bine amestecat.
Transferați acest amestec peste tarta preparată.Garnisiți cu fulgi de cacao și puneți înapoi în congelator pentru a se întări timp de cel puțin 4 ore.

NOTA

Lăsați să se dezghețe tarta timp de aproximativ 10-15 minute înainte de servire.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,sirop de artar,lapte de cocos

https://www.facebook.com/sweetashoney.co.nz/videos/798047997046630/

 

 

Lapte de cocos *BIO 400mlUlei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *