300g. făină integrală(spelta)
100g. făină de roscove
1 linguriță sare
2 lingurițe zahăr de cocos
70 g vin alb
100g. apă
125g. ulei
1 linguriță praf de copt
1 linguriță bicarbonat de sodiu
1 morcov mare ras
5 linguri de susan
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 190 ° C. Se cântăresc și se toarnă toate ingredientele solidele (cu excepția morcovului) într-un castron.
Adăugați uleiul, vinul și apa și începeți să frământați cu mâinile până când veți obține un aluat moale și suplu, care nu va rămâne pe mâini. În cele din urmă, adăugați morcovul ras și frământați până când acesta este încorporat în aluat.
Tapetați cu hârtie de copt o tavă.Formați bastoane din aluat pe care le așezați în tava de coacere, lăsând o mică distanță între ele.
Se presară cu un pic de susan și se coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de a le pune într-un recipient din metal sau porțelan unde le puteți păstra.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: faina de roscove,ulei de masline,zahar de cocos