Biscuiti cu ciocolata si unt de arahide

5 Ingredient Chocolate Dipped Peanut Butter Cookies | halfbakedharvest.com #healthy #cookies #dates #glutenfree

INGREDIENTE
1 cană unt de arahide sau unt de migdale
230 gr. curmale fără sâmburi
2 lingurițe extract de vanilie
1 ou
230 gr.ciocolată neagră  topită
alunele prăjite, pentru topping (opțional)

5 Ingredient Chocolate Dipped Peanut Butter Cookies | halfbakedharvest.com #healthy #cookies #dates #glutenfree

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt .

2. În vasul unui procesor de alimente, combinați untul de arahide, curmalele și vanilia. Mixați până se combină bine și nu există bucăți mari de curmale. Adăugați oul și mixați pentru a se combina bine. Formați din aluat 14-15 bile și puneți-le pe foaia de copt pregătită. Folosind o furculiță, apăsați ușor pe fiecare bilă de aluat pentru a o aplatiza și a crea un model. Dați la cuptor și coaceți timp de 9-10 minute. Este important să nu-i coaceți mai mult.

3. Scoateți biscuiții din cuptor și lăsați-i să se răcească. Înmuiați biscuiții in ciocolată și garnisiți cu arahide. Se depozitează într-un recipient etanș, timp de până la 4 zile.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: unt de arahide crocant,bio

https://www.facebook.com/hbharvest/videos/1812327898830897/

 

Unt de arahide crocant *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *