Ingrediente:
125 g ciocolată
1,5 cească / 200 g caju
1/3 cească / 80 ml sirop de arțar sau sirop din nuca de cocos sau orice alt sirop la alegere
1/3 cească / 80 ml ulei de cocos
2 păhărele cafea espresso
1 lingură de cacao
1 linguriță vanilie
1 vârf de sare
Metodă de preparare:
Se taie ciocolata.
Topiți 3/4 din ciocolată pe bain marie,scoateți de la căldură și apoi adăugați restul de 1/4 de ciocolată. Aceasta este o modalitate ușoară de a tempera ciocolata.
Se toarnă în forme de ouă din silicon,se înclină în timp ce se usucă pentru a încerca să se facă o acoperire groasă uniformă de ciocolată. Turnați de două ori dacă credeți că este prea subțire. Puneți ciocolata în congelator să se înărească.Intre timp faceți umplutura.
Se amestecă toate celelalte ingrediente împreună, până se omogenizează.
Adăugați câteva linguri de apă dacă este prea groasă crema.
Scoateți formele de ou din ciocolată și cu o lingură umpleți cu crema moca.
Apăsați împreunând două jumătăți de ou și apoi dați la rece timp de o oră pentru a se întări.
Păstrați ouăle la frigider.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,ciocolata,sirop de agave,sirop de artar
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/929437837233438/