Ingrediente:
1 ceașcă / 140g nuci de caju
¼ ceașcă / 40g zahar din nuca de cocos
½ ceașcă / 50g cacao / pudră de cacao(pudră de roșcove)
1 lingură apă
Metodă de preparare:
Puneți zahărul din nucă de cocos într-o cratiță și încălziți-l la foc mic. Adăugați o lingură de apă în timp ce amestecați constant.
Pe măsură ce zahărul din nucă de cocos se topește și începe să fiarbă, se amestecă jumătate din pudra de cacao pentru a forma o pastă groasă. Dacă este prea groasă, adăugați o picătură de apă.
În timp ce aveți încă pe foc cratița, adăugați nucile de cajou pentru a le încorpora.
Întindeți pe o hârtie de copt mici porții și lăsați câteva minute să se fixeze.
Introduceți în pudra de cacao rămasă, porțiile de ciocolata. Îndepărtați excesul de cacao și puneți-le în frigider timp de o jumătate de oră pentru a se întări.
Păstrați într-un recipient etanș și serviți în câteva zile înainte de a deveni moi.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: zahar de cocos,pudra de roscove
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/930585277118694/