Paste orzo cu spanac

INGREDIENTE

2 linguri ulei de măsline
1 ceapă galbenă mică, cubată
2 căței de usturoi, tocat
1 pachet pasta orzo (aproximativ 2 1/2 cesti)
2 căni zeamă de pui cu conținut scăzut de sodiu sau zeamă de legume
2 căni  lapte integral
2 căni de spanac, tocat
1 cană de parmezan proaspăt rasă, plus pentru servire
sare
piper negru proaspăt măcinat

Imagini pentru Orzo

 

INSTRUCTIUNI DE PREPARARE

Se încălzește uleiul de măsline într-o oală. Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se adaugă usturoiul și pasta orzo, se condimentează cu sare și piper și se sotează, aproximativ 1 minut.

Se adaugă supa și laptele și se fierbe. Se acoperă, se reduce focul și se fierb pastele al dente, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și se formează un sos cremos, aproximativ 10 minute. (Dacă pastele nu sunt complet fierte puteți adăuga puțină zeamă și continuați să fierbeți) Se adaugă spanacul și brânza de parmezan,se lasă aproximativ 1 minut. Gustați de sare și piper, după gust.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: pasta orzo cu lapte de magarita,pasta orzo din spelta,ulei de masline exra virgin

 

Pasta orzo cu lapte de magarita *BIO 400grPasta orzo din spelta *BIO 400grUlei de masline extra virgin *BIO Critida 750mlUlei de masline extra virgin Drop of gods 750 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *