Branza din fistic

Pistachio Nut Cheese Recipe

 

Ingrediente:

1 ceașcă / 150g fistic fără coajă
½ ceașcă / 40g drojdie nutritivă
1 lingura sirop de artar
1 lingură agar agar pulbere
2 căței de usturoi
½ suc de lămâie
1 lingura oțet de mere
1½ cani / 350ml apă
2 linguri de sare

Easy to make Pistachio Nut Cheese

Metodă de preparare:
Înmuiați fisticul în apă cu un vârf de sare timp de o oră sau peste noapte.
Puneți jumătate din apă și toate ingredientele în afară de agar agar într-un blender.
Se amestecă până se omogenizează.
Într-o cratiță puneți jumătatea rămasă din apă și agar agar.
Se fierbe timp de 5 minute, amestecând constant.
Se ia de la căldura și se amestecă cu compoziția de fistic până se combină.
Se toarnă într-o formă și apoi se lasă să se răcească timp de 2 ore.
Păstrați timp de 3 zile la rece.

https://www.facebook.com/nestandglow/videos/998811613629393/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *