INGREDIENTE:
1 lingură ulei vegetal
1 lingură usturoi măruntit (un cătel)
1 lingură ghimbir măruntit
1 lingură pastă de chili
1 lingură soia sos
1 lingură sirop de artar
1 lingură otet din orez
1/4 cană unt de arahide
1/2 cană lapte de cocos
3 căni(750 ml) morcov ras
3 căni(750 ml) germeni de fasole
2 cepe verzi tăiate
1/2 cană (125ml) coriandru
1/2 cană (125ml) arahide măruntite
zeama de la 1/2 lime
PREPARERE:
Într-o tigaie, se încălzește uleiul la temperatură medie. Se adaugă usturoiul și ghimbirul. Sotați 2 minute.
Adăugați pasta de chili, sosul de soia, siropul de arțar, oțetul de orez și untul de arahide. Amestecați bine.
Se adaugă laptele din nucă de cocos.
Scoateți de la căldură și lăsați să se răcească.
Se toarnă sosul într-un castron. Adăugați morcovii rași, germenii de fasole, ceapa verde tăiată, coriandru și arahidele zdrobite.
Se amestecă bine și se servește.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:http://evzinshop.com/ si in magazinele colaboratoare,selectate: sirop de artar,lapte de cocos,ulei de cocos,ulei de masline extra virgin Critida,unt de arahide
https://www.facebook.com/thebuddhistchef/videos/2027292864253026/