Ingrediente:
½ cană suc de portocale
2 până la 4 căni frunze de spanac
2 căni căpșuni
1 cană afine
¼ – ½ cană sirop de agave
1 linguriță extract de vanilie
5 pachete gelatină fără arome artificiale
Instrucțiuni de preparare:
Se toarnă sucul de portocale într-un blender. Adăugați frunzele de spanac. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați fructele de padure. Se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de fructe într-o cratiță. Se toarnă pachetele de gelatină, vanilia și siropul de agave.
Se încălzește la o temperatură medie până când gelatina este complet dizolvată (3 până la 5 minute).
Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Se toarna amestecul de fructe în tavă .
Se lasă să se răcească timp de 2 ore până se fixează. Taiați în formele dorite și serviți.
A se păstra la frigider într-un recipient etanș, timp de până la 2 săptămâni.
https://www.facebook.com/TheStayAtHomeChef/videos/539611833128002/