Tarta cu crema de ciocolata si cocos

 

Imagini pentru Dairy-free Chocolate Coconut Cream Pie

 

Ingrediente:
pentru 10 porții

BLAT

⅔ cană fulgi de ovăz (65 g)
⅔ cană de migdale (95 g)
1 ceașcă fulgi din nucă de cocos fără zahăr (100 g)
¼ linguriță de sare
2 linguri  sirop de arțar
¼ ceașcă ulei din nucă de cocos , topit (50 g)

 

Imagini pentru Dairy-free Chocolate Coconut Cream Pie

 

SPUMA DE CIOCOLATA

2 avocado coapte
340 gr. cremă de nucă de cocos, 1 conservă (400 ml)
¾ ceașcă pudră de cacao(pudră de roșcove)(80 g)
¾ ceașcă lapte din nucă de cocos (180 ml)
⅓ ceașcă  sirop de arțar(70 g)
1 praf de sare

FRISCA DE COCOS

340 gr. lapte din nucă de cocos, complet de grăsimi, răcit și divizat (400 ml)
2 linguri  sirop de arțar
½ linguriță extract de vanilie
nucă de cocos prăjită, pentru servire

 

Imagini pentru Dairy-free Chocolate Coconut Cream Pie

 

Insructiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C.
Într-un procesor de bucătărie măcinați fulgii de ovăz până devine o făină fină. Adăugați migdalele și amestecați până se taie mărunt. Adăugați fulgii de cocos neîndulciți și sarea. Mixați de câteva ori. Adăugați uleiul din nucă de cocos topit și siropul de arțar,amestecați până când se combină.
Se toarnă amestecul de tartă într-o formă unsă, împrăștiindu-l uniform pe partea inferioară și laterală.
Înțepați blatul cu o furculiță de mai multe ori. Coaceți timp de 20 de minute.

Pentru umplutură, adăugați avocado, crema din nucă de cocos, pudra de cacao(pudra de roșcove), laptele din nucă de cocos, siropul de arțar și sarea într-un blender și amestecați până devine o cremă uniformă .
Se toarnă amestecul în tarta răcită și se întinde un strat uniform.
Se pune în frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Pentru crema de frișcă din nucă de cocos, adăugați partea groasă a laptelui din nucă de cocos într-un castron. Folosind un mixer electric, bateți laptele de cocos până devine pufos. Adăugați extractul de vanilie și siropul de arțar și bateți până se combină bine. Serviți tarta cu frișca de cocos și garnisiți cu fulgi din nucă de cocos prăjită.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,sirop de artar biο,pudra de roscove

https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/2353552774715175/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187mlLapte de cocos *BIO 400mlPudra de roscove 350gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *