Ingrediente:
Mousse:
1 avocado coapt, decojit,aproximativ 1/2 ceașcă
2 banane coapte, decojite, feliate
¼ ceașcă pudră de cacao neindulcită (pudră de cacao roșcove)
2-4 linguri sirop de arțar sau sirop de orez brun sau miere
Garnitură din unt de arahide:
2 linguri unt de arahide
2 linguri ulei din nucă de cocos extra virgin topit
1 lingură sirop de arțar sau sirop de orez brun sau miere
1/4 linguriță esență de vanilie
Sugestie de decorare – opțional
1 lingură arahide zdrobite
1 lingură dciocolată neagră topită
Instrucțiuni de preparare:
Adăugați toate ingredientele într-un blender sau într-un procesor de bucătărie cu atașamentul S.
Mixați până când devine o compoziți cremoasă.
Transferați în 4 borcane de sticlă lăsând aproximativ 0,5cm în partea de sus pentru a adăuga garnitura din unt de arahide. Refrigerați în timp ce pregătiți garnitura din unt de arahide.
Garnitura din unt de arahide:
Într-un bol mic se amestecă untul de arahide, siropul de arțar și uleiul din nucă de cocos topit până devine gros și strălucitor.
Puneți untul de arahide peste spuma de ciocolată din fiecare borcan de ciocolată.
Refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de a servi.
Garnisiți cu arahide crocante și ciocolată neagră topită.
Notă:
Depozitare: păstrați bine în frigider până la 3 zile. Acoperiți partea superioară a recipientului cu folie de plastic pentru a evita uscarea.
Informații nutriționale:
Suma pe portie:
Calorii 290
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 19,2 g 30%
Total carbohidrați 32,7 g 11%
Fibre alimentare 7.3g 29%
Zahar 17,5 g
Proteină 4,5 g 9%
Vitamina A 1%
Vitamina C 17%
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,lapte de cocos bio,sirop de artar biο,pudra de roscove,miere,unt de arahide bio,ciocolata
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WOHa0GdjuSA