Batoane cu granola si unt de arahide

 

Homemade healthy no bake peanut butter granola bars will be your new favorite snack. These chewy granola bars are packed with wholesome ingredients like peanut butter, honey, chia seeds, flax, almonds, and drizzled with dark chocolate. YUM.

 

INGREDIENTE

½ ceașcă unt de arahide 
1 1/2 linguri ulei din nucă de cocos virgin
3 linguri de miere
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță de scorțișoară
⅓ ceașcă semințe de in
1 lingură semințe de chia
jumătate de ceașcă fulgi de ovăz, fără gluten, dacă se dorește
1/3 ceașcă de migdale prăjite, tăiate (pecan)
¼ ceașcă fulgi din nucă de cocos neîndulcită
Garnitura:
2 linguri migdale prăjite, tocate
2 linguri ciocolată neagră
½ linguriță ulei din nucă de cocos

 

Homemade healthy no bake peanut butter granola bars will be your new favorite snack. These chewy granola bars are packed with wholesome ingredients like peanut butter, honey, chia seeds, flax, almonds, and drizzled with dark chocolate. YUM.

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Se pune untul de arahide, uleiul din nucă de cocos, mierea, vanilia și scorțișoara într-o cratiță și se pune la foc mic. Se amestecă des, până când amestecul este neted și cremos. Se îndepărtează de la căldură și se amestecă imediat cu făina din semințe de in, chia și fulgii de ovăz. Aăugați migdalele și fulgii din nucă de cocos și amestecați până se combină.
Tapetați o tavă cu hârtie de copt turnați amestecul și se întindeți uniform, apoi apăsați compoziția foarte ferm. Apăsați migdalele prăjite rămase pe partea de sus.
Puneți ciocolata neagră și ½ linguriță ulei din nucă de cocos pe bain marie amestecând până când ciocolata este complet topită.Intindeți ciocolata topită în diagonală peste batoane.
Acoperiți batoanele cu folie și puneți la  frigider timp de 30 de minute – 1 or sau până când amestecul se întărește. Scoateți batoanele din tavă și tăiați în 8 bucăți, oricum doriți. Depozitați batoanele în frigider fie ambalate individual în plastic, fie în folie. Se păstrează până la o săptămână în frigider.

NOTA
Prăjiți migdale într-o tigaie, la foc mediu. Se amestecă aproximativ 3-4 minute. Puteți, de asemenea, să prăjiți migdalele în cuptor pe o foaie de copt la 180 grade C timp de 7-9 minute.

Pentru batoane vegane utilizați siropul din nucă de cocos în loc de miere.

Pentru a face batoane fără  alune(nuci) folosiți untul din semințe de floarea-soarelui și semințele de floarea soarelui în rețetă.

Puteți să folosiți orice unt natural de fructe cu coajă lemnoasă doriți.

 

Informatii nutritionale:
Porții: 8
Valoarea pe porție: 1 baton

Calorii: 263
Grăsimi: 19,4 g
Grăsimi saturate: 6,7 g
Carbohidrați: 16,7 g
Zahăr: 8,4 g
Fibre: 4.3g
Proteine: 7 g

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,sirop de artar biο,zahar de cocos bio,miere,unt de arahide bio,ciocolata

 

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1905861012785640/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlUnt de arahide crocant *BIO 250grSirop de artar *BIO 187mlZahar de cocos *BIO 250gr

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *