Biscuiti cu fulgi de ovaz; Biscuiti cu mere si fulgi de ovaz

 

 

Apple Pie Breakfast Cookies

 

Ingrediente :

2 căni fulgi de ovăz
1/4 cană semințe de in
1/2 linguriță de sare
1 linguriță  condimente măcinate(scorțișoară,nucșoara,cuișoare)
2 ouă bătute
1/2 cană sos de mere neîndulcit
1/3 cană zahăr de cocos sau 1/4 cană sirop de arțar
1/4  cană ulei din nucă de cocos topit
1 cană bucăți de mere în cuburi
1/2 cană nuci prăjite sau pecan tăiate
1/2 cană stafide opțional

 

Apple Pie Breakfast Cookies

 

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C.
Într-un castron mare se amestecă împreună fulgii de ovaz,semințele de in, sarea și condimentele.
Într-un castron mai mic amestecați împreună ouăle, sosul de mere, zahărul din nucă de cocos și uleiul din nucă de cocos topit. Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă pentru a se combina.Adăugați mărul cubulețe, nucile și stafidele.
Puneți porții de 1/4 cană din aluat pe o tavă tapetată cu foaie de copt. Apăsați ușor biscuiții cu mâna.
Coaceți timp de 15-20 de minute. Lăsați biscuiții să se răcească pe foaia de copt înainte de a-i transfera într-un recipient etanș.

Notă:

Pentru a face biscuiți pentru micul dejun vegani, ouăle pot fi înlocuite cu ouă de in. Acestea ar putea avea nevoie de câteva minute în plus în cuptor.

Informații nutriționale:

Suma pe porție
Calorii 198                                      Calorii din grasimea 99
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 11g                                        17%
Sodiu 37 mg                                                  2%
Carbohidrați totali 24 g                              8%
Zaharuri 12g
Proteine 4g                                                   8%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio Biohealth,zahar de cocos bio,sirop de artar bio

https://www.facebook.com/JustEatingRealFood/videos/1493331804069313/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlZahar de cocos *BIO 250gr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *