INGREDIENTE
1 cană (100g) făină de ovăz
1 pahar (80g) pudră de cacao (pudră de roșcove)
2/3 cană (105g) zahăr din nucă de cocos
2 lingurițe praf de copt
1/2 lingură de sare
2 oua de in (2 linguri semințe de in, 6 linguri de apa)
170 gr. ciocolată neîndulcită
1 cană (240g) lapte vegetal
3/4 cană (190g) piure de dovleac
1 linguriță extract de vanilie
Garnitură de dovleac galben:
1/2 cană (125g) piure de dovleac
1/2 cană (120g) iaurt vegetal
2 linguri amidon de tapioca (sau amidon de porumb)
2 linguri zahăr din nucă de cocos
2 linguri condimente pentru placintă de dovleac
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Se amestecă împreună toate ingredientele pentru garnitură, până când devine o compoziție netedă și cremoasă. Puneți deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 180 C.
Pregătiți ouăle de in.
Se topește ciocolata.
Într-un castron mare, combinați făina de ovăz, pudra de cacao, zahărul din nucă de cocos, praful de copt și sarea.
Într-un castron mic, combinați dovleacul, laptele, ouăle de in și vanilia. Se amestecă pentru a se combina bine. Amestecul trebuie să fie la temperatura camerei.
Adăugați ingredientele lichide la cele solide și amestecați împreună cu ciocolata topită.
Puneți aluatul într-o tavă de copt care a fost unsă sau căptușită cu hârtie de copt.
Utilizați o lingură pentru netezi suprafața aluatului și acoperiți cu amestecul de iaurt și dovleac.
Utilizați un pai sau lingură pentru a se răsuci garnitura în aluat.
Coaceți timp de 25-30 minute la 180 C.
Scoateți din cuptor și răciți înainte de a tăia prăjitura.
INFORMATII NUTRIȚIONALE
Valoarea pe porție: 1 negresă
Calorii: 291
Zahăr: 17g
Grăsimi: 13g
Grăsimi saturate: 7g
Carbohidrați: 40g
Fibre: 8g
Proteine: 7 g
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:lapte de cocos bio,sirop de artar biο,pudra de roscove,miere,ciocolata,zahar de cocos,sirop de roscove,ulei de cocos raw bio
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/308574149920067/