Ingrediente :
3 căni orez expandat
1 1/2 cană ciocolată,240 grame
1 cană unt de arahide sau unt din semințele de floarea-soarelui
1/2 cană sirop de arțar
1/4 cană ulei din nucă de cocos
Instrucțiuni de preparare:
Tapetați o tavă cu hârtie de copt și lăsați-o deoparte.
Puneți orezul expandat într-un vas mare de amestecare și lăsați-l deoparte. Într-un bol pus în bain marie, combinați toate celelalte ingrediente,încălziți până la topire.
Se toarnă amestecul de ciocolată peste orezul expandat și amestecați până se combină. Se toarnă în tava pregătită și se dă la rece până se întărește (cel puțin o oră). Scoateți și tăiați în batoane dreptunghiulare.
Notă :
Batoanele sunt păstrate cel mai bine la frigider timp de până la 4 săptămâni.
Informații nutriționale:
Valoarea pe porție
Calorii 121
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,ciocolata,unt de arahide,ulei de cocos raw bio
https://www.facebook.com/thebigmansworld/videos/2050397571683220/