Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
3 cani fulgi de ovăz (fără gluten, dacă este necesar)
1 1/2 ceașcă nuci pecan,tocat
1/4 cană piure de dovleac
1/2 linguriță de vanilie
1/2 linguriță condimente pentru plăcintă de dovleac
1/2 cană sirop de arțar
1/3 ceașcă ulei de nucă de cocos, topit
1/2 linguriță sare de mare
1/3 cană ciocolată vegană
Instrucțiuni de preparare :
Preîncălziți cuptorul la 170 ° C. Tapetați o tavă cu o foaie de hârtie de copt.
Se amestecă toate ingredientele cu excepția chips-urilor de ciocolată într-un castron mare.
Răspândiți amestecul pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 40-50 minute sau până când fulgii de ovăz prind o culoare maro auriu și devin crocanți. Se lasă granola să se răcească timp de aproximativ 5 minute, apoi se presară chips-urile de ciocolată peste granola în timp ce continuă să se răcească. Chipsurile de ciocolată se vor topi puțin.
Odată ce granola este complet rece, transferați-o într-un recipient etanș și păstrați-l într-un loc răcoros.
Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție: 1/4 cană
Calorii: 155 Zahăr: 5 g Sodiu: 49 mg Grăsimi: 10 g Grăsimi saturate: 4 g Grăsimi trans: 0 g Carbohidrați: 15 g Fibre: 2 g Proteină: 2 g Colesterol:0mg
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,ulei de cocos raw bio,ciocolata
https://www.facebook.com/thetoastedpinenut/videos/2196876023664668/