Granola cu dovleac galben,ciocolata si nuci pecan

 

 

Chocolate Pecan Pumpkin Granola Bowl of yogurt, granola and pumpkin topped with a drizzle of nut butter.

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

Ingrediente :

3 cani fulgi de ovăz (fără gluten, dacă este necesar)
1 1/2 ceașcă nuci pecan,tocat
1/4 cană piure de dovleac
1/2 linguriță de vanilie
1/2 linguriță condimente pentru plăcintă de dovleac
1/2 cană sirop de arțar 
1/3 ceașcă  ulei de nucă de cocos, topit
1/2 linguriță sare de mare
1/3 cană ciocolată vegană

 

Chocolate Pecan Pumpkin Granola on a baking sheet with a spoon to the side.

 

Instrucțiuni de preparare :

Preîncălziți cuptorul la 170 ° C. Tapetați o tavă cu o foaie de hârtie de copt.
Se amestecă toate ingredientele cu excepția chips-urilor de ciocolată într-un castron mare.
Răspândiți amestecul pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 40-50 minute sau până când fulgii de ovăz prind o culoare maro auriu și devin crocanți. Se lasă granola să se răcească timp de aproximativ 5 minute, apoi se presară chips-urile de ciocolată peste granola în timp ce continuă să se răcească. Chipsurile de ciocolată se vor topi puțin.
Odată ce granola este complet rece, transferați-o într-un recipient etanș și păstrați-l într-un loc răcoros.

 

Informații nutriționale :

Cantitatea pe porție: 1/4 cană

Calorii: 155 Zahăr: 5 g Sodiu: 49 mg Grăsimi: 10 g Grăsimi saturate: 4 g Grăsimi trans: 0 g Carbohidrați: 15 g Fibre: 2 g Proteină: 2 g Colesterol:0mg

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:sirop de artar biο,ulei de cocos raw bio,ciocolata

 

https://www.facebook.com/thetoastedpinenut/videos/2196876023664668/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *