Chec cu portocale si ciocolata fara gluten

 

 

Gluten free paleo orange bread kissed and infused with fresh orange juice & zest, then covered with dark chocolate for the ultimate treat. This bread will blow you away by how good it is.

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Ingrediente solide :

1 ½ ceașcă făină de migdale fine
⅓ ceașcă făină din nucă de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
¼ linguriță de sare

Ingrediente lichide :

2 ouă, la temperatura camerei
¼ cană  ulei din nucă de cocos topit
⅓ cană sirop de arțar 
½ cană suc de portocale proaspat stoarse
coaja de la o portocală mare
¼ cană lapte de migdale neindulcit

Pentru glazura de ciocolată neagră:

100 gr. ciocolată neagră de 85%

Pentru garnitură :

coaja de la o portocală

 

Gluten free paleo orange bread kissed and infused with fresh orange juice & zest, then covered with dark chocolate for the ultimate treat. This bread will blow you away by how good it is.

 

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de pâine de 20×10 cm. cu hârtie de copt și ungeți cu ulei de cocos.
Într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele solide.
Într-un castron separat, amestecați împreună ingredientele lichide.
Adăugați ingredientele solide la ingredientele lichide și amestecați bine pentru a le combina. Se toarnă în tavă și se întinde uniform. Coaceți timp de 40-45 de minute până când un tester introdus în mijlocul checului iese curat.Lăsați să se răcească complet în tavă înainte de a-l scoate.
Pentru a face glazura de ciocolată : Puneți ciocolata neagră într-o oală mică și puneți-o la foc mic sau pe bain marie, amestecând frecvent ciocolata până când se topește complet și devine netedă. Se toarnă peste pâine și se raspândește uniform pe suprafața ei. Decorați cu coajă de la o portocală. Tăiați în 10 felii și serviți.

 

NOTA: Asigurați-vă că uleiul din nucă de cocos este topit și răcit. La fel și cu ouăle este mai bine să le puneți sub apă caldă timp de 1 minut pentru a le aduce la temperatura camerei înainte de folosire.

 

Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,zahar de cocos,pudra de agave,lapte de cocos,ulei de cocos bio,ciocolata fara gluten,ciocolata neagra,ciocolata

 

https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1945048585533549/

 

 

Sirop de artar *BIO 187mlUlei de cocos raw *BIO 500ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *