Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Ingrediente solide :
1 ½ ceașcă făină de migdale fine
⅓ ceașcă făină din nucă de cocos
1 linguriță bicarbonat de sodiu
¼ linguriță de sare
Ingrediente lichide :
2 ouă, la temperatura camerei
¼ cană ulei din nucă de cocos topit
⅓ cană sirop de arțar
½ cană suc de portocale proaspat stoarse
coaja de la o portocală mare
¼ cană lapte de migdale neindulcit
Pentru glazura de ciocolată neagră:
100 gr. ciocolată neagră de 85%
Pentru garnitură :
coaja de la o portocală
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade C. Tapetați o tavă de pâine de 20×10 cm. cu hârtie de copt și ungeți cu ulei de cocos.
Într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele solide.
Într-un castron separat, amestecați împreună ingredientele lichide.
Adăugați ingredientele solide la ingredientele lichide și amestecați bine pentru a le combina. Se toarnă în tavă și se întinde uniform. Coaceți timp de 40-45 de minute până când un tester introdus în mijlocul checului iese curat.Lăsați să se răcească complet în tavă înainte de a-l scoate.
Pentru a face glazura de ciocolată : Puneți ciocolata neagră într-o oală mică și puneți-o la foc mic sau pe bain marie, amestecând frecvent ciocolata până când se topește complet și devine netedă. Se toarnă peste pâine și se raspândește uniform pe suprafața ei. Decorați cu coajă de la o portocală. Tăiați în 10 felii și serviți.
NOTA: Asigurați-vă că uleiul din nucă de cocos este topit și răcit. La fel și cu ouăle este mai bine să le puneți sub apă caldă timp de 1 minut pentru a le aduce la temperatura camerei înainte de folosire.
Gasiti pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar,zahar de cocos,pudra de agave,lapte de cocos,ulei de cocos bio,ciocolata fara gluten,ciocolata neagra,ciocolata
https://www.facebook.com/ambitiouskitchen/videos/1945048585533549/