Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
2 căni (140 g) nucă de cocos fără zahăr
1/2 cană (100g) cremă din nucă de cocos *
2 linguri (40g) sirop de arțar **
1 linguriță extract de menta
1/2 linguriță spirulină
1/4 cană (30g) nibs de cacao
1 cană (180g) chips-uri de ciocolată, topită ***
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Într-un procesor de alimente sau blender, mixați nuca de cocos până când se macină fin.
Adăugați crema din nucă de cocos, îndulcitorul, extractul de menta și spirulina. Mixați pentru a forma un aluat lipicios.
Adăugați nibs de cacao și amestecați scurt.
Formați forme rotunde din aluatul preparat.Obțineți până la 12. bomboane.Ca sa nu fie prea moale aluatul, răciți mai întâi timp de 10 minute.
Bomboanele se pun la congelator timp de cel puțin 15 minute pentru a se întări.
Înveliți în ciocolata topită. Se presară cu nibs de cacao.
Refrigerați biscuiții sau îi puneți în congelator.
NOTA
* Luați partea solidă dintr-o cutie de lapte din nucă de cocos care a fost răcită în frigider peste noapte.
** Folosiți aproximativ 12-15 picături de stevia lichidă sau îndulcitor de monk fruit sau alt îndulcitor la alegere și măriți cantitatea de crema din nucă de cocos la 3/4 cană (150g).
*** Pentru versiunea fără zahăr, utilizați chips-uri îndulcite cu stevia sau chipsuri de ciocolată neîndulcită.
Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție – 1 bomboana (versiune fără zahăr)
Porții 12
Calorii 186
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 16,9 g 26%
Grăsimi saturate 13,7 g
Colesterol 0,2 mg 0%
Sodiu 8,1 mg 0%
Total carbohidrați 7,8 g 3%
Fibre alimentare 3.7g 15%
Zaharuri 1,3g
Proteină 2,8 g 6%
Vitamina A 0%
Vitamina C 0%
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar biο,ulei de cocos bio,ciocolata vegana,ciocolata neagra,ciocolata de roscove,unt de arahide,unt de migdale
https://www.facebook.com/feastingonfruit/videos/925800827606237/