Batoane cu nuci pecan și merișoare
Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
pentru 12 batoane
2 ½ căni de nuci pecan (310 g)
1 ½ cană curmale fără sâmburi (255 g)
⅓ (40 g) cană merișoare uscate
1 vârf de cuțit sare
3 linguri de lapte sau apă
1 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare :
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt.
Adăugați nucile pecan, curmalele, merișoarele, sarea, laptele și vanilia la un procesor de bucătărie și maixați până când amestecul începe să se strângă împreună.
Transferați amestecul în tava pregătită și presați-l într-un strat uniform.
Se dă la răce timp de o oră.
Scoateți batoanele din tavă prin ridicarea hârtiei de copt. Tăiați în 12 batoane individuale.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână.
Batoane cu caju și cocos
Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
pentru 12 batoane
2 ½ căni caju crude (325 g)
1 ½ cană curmale fără sâmburi (255 g)
⅓ cană nucă de cocos mărunțită, plus mai mult pentru topping (25 g)
1 vârf de cuțit sare
3 linguri lapte din nucă de cocos sau apă
1 linguriță extract de vanilie
Instrucțiuni de preparare :
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt.
Adăugați nucile caju, curmalele, nuca de cocos, sarea, laptele din nucă de cocos și vanilia la un procesor de bucătărie și mixați până când amestecul începe să se strângă împreună.
Transferați amestecul în tava pregătită și presați-l într-un strat uniform.
Se dă la răce timp de o oră.
Scoateți batoanele din tavă prin ridicarea hârtiei de copt. Tăiați în 12 batoane individuale.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână.
Batoane cu migdale și pretzel
Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
pentru 12 batoane
2 ½ căni migdale crude (350 g)
1 ½ cană curmale fără sâmburi (255 g)
⅓ cană covrigi pretzel (15 g)
1 vârf de cuțit sare
3 linguri de lapte sau apă
1 linguriță extract de vanilie
iaurt grecesc, pentru garnitură
Instrucțiuni de preparare :
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt.
Adăugați migdalele, curmalele, covrigii pretzel, sarea, laptele și vanilia la un procesor de alimente și mixați până când amestecul începe să se strângă împreună.
Transferați amestecul în tava pregătită și presați-l într-un strat uniform.
Garnisiți cu iaurt grecesc, dacă doriți.
Se dă la răce timp de o oră.
Scoateți batoanele din tavă prin ridicarea hârtiei de copt. Tăiați în 12 batoane individuale.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână.
Batoane cu alune de pământ și chips de ciocolată
Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente :
pentru 12 batoane
2 ½ cești arahide crude (310 g)
1 ½ cană curmale fără sâmburi (255 g)
⅓ cană chips de ciocolată (60 g)
1 vârf de cuțit sare
3 linguri de lapte sau apă
1 linguriță extract de vanilie
ciocolată, topită, pentru garnitură
Instrucțiuni de preparare :
Tapetați o tavă pătrată de 20 cm cu hârtie de copt.
Adăugați arahidele, curmalele, chips-urile de ciocolată, sarea, laptele și vanilia la un procesor de bucătărie și mixați până când amestecul începe să se strângă împreună.
Transferați amestecul în tava pregătită și presați-l într-un strat uniform.
Garnisiți cu ciocolată topită, dacă doriți.
Se dă la răce timp de o oră.
Scoateți batoanele din tavă prin ridicarea hârtiei de copt. Tăiați în 12 batoane individuale.
Serviți imediat sau depozitați într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: lapte de cocos bio,curmale,ciocolata,nuci caju bio,curmale bio
https://www.facebook.com/tastyvegetarian/videos/2129842213936192/