Ingrediente :
3 ouă mari
3 oz de brânză cremă
1 sare
1 cremă de tartar, dar nu este necesară
Instrucțiuni de reparare :
Preîncălziți cuptorul la 150 ° C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt sau pregătiți o tavă de silicon.
Separați ouăle în castroane separate.
Se adaugă brânza cremă și sarea la gălbenușuri. Combinați bine cu un mixer electric.
Puneți crema de tartar în albușurile de ou, dacă doriți. Bateți cu un mixer electric curat până când se face spumă.
Folosind o spatulă, adăugați ușor amestecul de gălbenuș de ou în amestecul de albuș. Încercați să lucrați ușor cu albușul,trebuie să rămână pufos.
Așezați 6 porții de amestec pe tava pregătită.
Coaceți timp de aproximativ 25-30 de minute.
Se răcesc pe tava de copt timp de 3-5 minute, apoi se transferă pe un suport de răcire.
Pentru a păstra pâinicile moi, puneți-le într-o pungă închisă. Depozitarea se face în frigider sau congelator pentru a le menține proaspete mai mult timp.
Informații nutriționale :
Cantitatea pe porție (1 pâine)
Calorii 85 Calorii din grăsimi 67
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 7,4 g 11%
Grăsimi saturate 3,9 g 20%
Colesterol 109 mg 36%
Sodiu 104 mg 4%
Carbohidrați totali 0,6 g 0%
Proteină 4,2 g 8%
* Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
https://www.facebook.com/lowcarbyum/videos/2434730216569297/