Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
1 cană / 150g migdale,
1 cană / 150g curmale
4 linguri unt de arahide (unt de migdale)sau orice alt unt din fructe cu coaja tare
2 linguri sirop de arțar
1 linguriță sare de mare
1 linguriță vanilie
125g ciocolată
nuci/fistic / migdale / alune / orice alte fructe cu coaja tare pentru decorare
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Combinați migdalele și curmalele până când acestea sunt binecombinate.
Întindeți amestecul într-un vas.
Se amestecă împreună untul de arahide, siropul de arțar, sarea de mare și vanilia.
Puneți caramelul peste stratul de migdale și curmale.
Așezați vasul în congelator timp de o jumătate de oră pentru a se întări.
Îndepărtați din congelator și tăiați în mici pătrate.
Se topește ciocolata și se taie fructele cu coaja lenoasă pentru topping.
Țineți fiecare pătrat cu o furculiță peste castronul de ciocolată și cu lingură puneți ciocolata topită.
Se presara nucile(fructele cu coaja lenoasă), în timp ce ciocolata este încă lichidă, apoi se pune pe un suport din sârmă în frigider.
Serviți imediat sau păstrați-le în frigider timp de câteva săptămâni.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos,unt de arahide,unt de migdale,sirop de artar,curmale bio,ciocolata
https://www.facebook.com/nestandglow/videos/1007048856139002/