Chec paleo cu dovleac galben fără gluten

 

 

paleo gluten free pumpkin cake with a cashew cream frosting topped with chopped pecans

 

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

 

INGREDIENTE

Chec

4 ouă
1/3 ceașcă ulei din nucă de cocos  topit
1/3 cană sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță otet din cidru de mere
1 cană piure de dovleac
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/2 cană făină de tapioca (puteți folosi făină de migdale)
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 linguriță de scorțișoară

Glazură

3/4 cană de caju înmuiate în apă timp de cel puțin 3 ore
1 linguriță suc de lamaie
2 linguri ulei din nucă de cocos topit
3 linguri sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
1/4 linguriță de sare
2 linguri nuci pecan tocat mărunt, opțional

 

paleo gluten free pumpkin cake collage

 

 

INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Chec

Preîncălziți cuptorul la 350 ° F / 180 ° C. Ungeți sau tapetați o tavă pătrată de 8 cm. Puneți deoparte.

Bateți ouăle într-un castron,adăugați vanilia,siropul de arța, uleiul, oțetul și piureul de dovleac. Se amestecă bine.

Adăugați făina din nucă de cocos, făina de tapioca, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă.

Turnați aluatul în tava pregătită. Neteziți astfel încât să fie uniform răspândit aluatul în tavă. Așezați-o în a treia parte a cuptorului și coaceți timp de 28-30 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.

Glazură

Scurgeți apa din nucile caju care au fost înmuiere și puneți-le într-un blender cu toate celelalte ingrediente pentru glazură și se amestecă până devine o cremă netedă.

Garnisiți cu nucile pecan tăiate. Serviți.

 

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,sirop de artar bio,faina de cocos bio

 

 

https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2212631229016442/

 

 

Ulei de cocos raw *BIO 500mlSirop de artar *BIO 187ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *