Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
Chec
4 ouă
1/3 ceașcă ulei din nucă de cocos topit
1/3 cană sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
1/2 linguriță otet din cidru de mere
1 cană piure de dovleac
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/2 cană făină de tapioca (puteți folosi făină de migdale)
1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 linguriță de scorțișoară
Glazură
3/4 cană de caju înmuiate în apă timp de cel puțin 3 ore
1 linguriță suc de lamaie
2 linguri ulei din nucă de cocos topit
3 linguri sirop de arțar
1 linguriță extract de vanilie
1/4 linguriță de sare
2 linguri nuci pecan tocat mărunt, opțional
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE
Chec
Preîncălziți cuptorul la 350 ° F / 180 ° C. Ungeți sau tapetați o tavă pătrată de 8 cm. Puneți deoparte.
Bateți ouăle într-un castron,adăugați vanilia,siropul de arța, uleiul, oțetul și piureul de dovleac. Se amestecă bine.
Adăugați făina din nucă de cocos, făina de tapioca, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă.
Turnați aluatul în tava pregătită. Neteziți astfel încât să fie uniform răspândit aluatul în tavă. Așezați-o în a treia parte a cuptorului și coaceți timp de 28-30 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Glazură
Scurgeți apa din nucile caju care au fost înmuiere și puneți-le într-un blender cu toate celelalte ingrediente pentru glazură și se amestecă până devine o cremă netedă.
Garnisiți cu nucile pecan tăiate. Serviți.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici: ulei din nuca de cocos raw bio,sirop de artar bio,faina de cocos bio
https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2212631229016442/