Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE:
• 1 cană făină de migdale
• 1/2 cană unt de migdale
• 1 ou mare
• 2 linguri ulei din nucă de cocos
• 3 linguri sirop de arțar
• 1 lingură de apă
• 1 linguriță extract de vanilie
• 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
• 1/2 linguriță sare de mare
• 1/3 ceașcă de ciocolată (puteți pune mai multă ciocolată, dacă doriți)
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Tapetați tavă cu hârtie de copt.
Combinați toate ingredientele pentru biscuiți (cu excepția chips-urilor de ciocolată) într-un procesor de bucătărie sau cu mâna până se formează un aluat neted. Adăugați bucățile de ciocolată și puneți pe tava de copt mici bile de aluat,folosind o lingură de înghețată (faceți 10
biscuiți).
Coaceți biscuiții la 180 C timp de 15-20 de minute până când se auresc pe margini. Opțional: în partea de sus se presară cu sare de mare și se servesc.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de cocos raw bio,ciocolata vegana,unt de migdale bio,ciocolata,sirop de artar bio,faina de migdale bio