Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
INGREDIENTE
100 g ciocolată neagră
4 linguri ulei din nucă de cocos
4 linguri unt de arahide / orice unt din fructe cu coaja tare sau unt de semințe
2-4 linguri îndulcitor (sirop de arțar / sirop de curmale / nectar de agave etc)
INSTRUCTIUNI DE PREPARARE
Se topește ușor ciocolata în bain marie(boiler dublu) și se amestecă apoi uleiul din nucă de cocos.
Se toarnă într-o tavă căptușită cu hârtie, de aproximativ 8 „în dimensiune.
Așezați în frigider timp de 15-20 de minute până când ciocolata devine fermă, dar este încă suficient de moale ca să se ruleze. Verificați la fiecare 5 minute. Dacă s-a întărit prea mult, puneți undeva la cald timp de 5 minute.
Se amestecă împreună untul de arahide și îndulcitorul. Adăugați cantitatea potrivită de îndulcitor care vă convine, de obicei, adăugați 4 linguri de sirop de arțar, dar este posibil să aveți nevoie de mai puțin în funcție de tipul de îndulcitor / unt pe care îl utilizați.
Se toarnă caramelul din unt de arahide peste ciocolată și se rulează într-un cilindru.
Așezați-l în congelator timp de 10 minute și apoi tăiați. Ștergeți cuțitul între felii pentru a păstra aspectul curat.
Calorii: 155 cal.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de cocos raw bio,ciocolata vegana,unt de migdale bio,ciocolata,sirop de artar bio,unt de arahide bio