Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1/2 ceașcă făină din nucă de cocos
1/3 ceașcă făină de in (semințe de in măcinate)
1/4 ceașcă pudră de arorut / făină de tapioca * opțional
2 lingurițe praf de copt **
1/2 linguriță sare de mare
4 ouă
1/2 cană ulei de cocos(ulei de avocado)
1/3 ceașcă lapte vegatal lapte de migdale,lapte de cocos, etc.
topping:
semințe de susan
semințe de in
2 linguri de miere opțional ***
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 190 ° C.Tapetați o tavă de pâine de 20 x 10 cm cu hârtie de copt.
Cea mai procedură de preparare a aluatului este combinarea tuturor ingredientelor într-un blender. Mixați la viteză mică până când totul este complet combinat.
Alternativ, amestecați împreună ingrediente solide și ingredientele lichide în boluri separate. Apoi adăugați amestecul ingredientelor solide la amestecul de ingrediente lichide și amestecați împreună cu o lingură de lemn sau cu un mixer de mână.
Puneți aluatul în tava de pâine pregătită și presărați semințele de susan sau de in. Coaceți pâinea de cocos pentru aproximativ 25-30 minute până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați pâinea să se răcească în tavă timp de 10 minute, apoi transferați pe un suport pentru a se răci complet.
Depozitați pâinea la frigider până la o săptămână.
Notă:
- omiteți sau înlocuiți cu făină de migdale pentru varianta keto
** pudră de copt paleo = 2: 1 cremă de tartar și bicarbonat de sodiu
*** pentru o pâine cu conținut scăzut de carbohidrați ușor dulce, înlocuiți mierea cu sirop din fructe de monk, fără zahăr
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție
Calorii 140 Calorii din grăsimi 110
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 12,2 g 19%
Colesterol 57,2 mg 19%
Sodiu 122,2 mg 5%
Carbohidrați totali 5,6 g 2%
Fibre alimentare 2.3g 9%
Zaharuri 0,1g
Proteină 3,4 g 7%
- Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.
Găsiți să cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: ulei de cocos raw bio,faina de cocos bio,faina de migdale bio,sirop de artar