Rulouri cu scorțișoară

a tray with keto cinnamon rolls and a cinnamon roll with cream cheese frosting on a plate

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

Ingrediente:

175 g de mozzarella mărunțită (vezi notă ) (1 1/2 cană )
80 g făină de migdale (extra fină ) (3/4 cești)
2 lingurițe de brânză cremă
1 ou la temperatura camerei
1/2 lingură praf de copt
Pentru umplutură :
2 linguri apă
2 linguri de îndulcitor granulat
2 lingurițe de scorțișoară
Pentru glazură :
2 lingurițe de brânză cremă
1 linguriță de iaurt grecesc / integral
2 picături stevia cu vanilie

long strips of keto cinnmon roll dough with cinnamon filling and unbaked cinnamon rolls

Instrucțiuni de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180 grade Celsius / 360 Fahrenheit.
Se topește mozzarella și brânza cremă într-o cratiță la o temperatură scăzută, amestecând din când în când (bain marie). Scoateți de la căldură brânza topită.
Se adaugă oul.
Acum adăugați făina de migdale și praful de copt. Începeți să combinați folosind o furculiță, apoi utilizați mâinile pentru a srânge aluatul într-o minge. Acest lucru poate fi mai ușor făcut dacă puneți pe mâini ulei.
Împărțiți aluatul în 6 bile de câte 50g fiecare.
Formați fâșii lungi (aproximativ 40 cm), apoi aplatizați cu mâinile. Faceți aluatul cât mai subțire posibil.
Pregătiți umplutura de scorțișoară: fierbeți apa, apoi amestecați îndulcitorul și scorțișoara.Răspândiți pasta de scorțișoară peste fâșiile de aluat aplatizate.
Rotiți fiecare într-un rulou și tăiați lateral în jumătate.
Acum aveți 12 chifle pe care le plasați pe o tavă tapetată cu o foaie de copt sau într-un vas de plăcintă.
Coaceți timp de 20 de minute.
În timp ce rulourilele se află în cuptor, pregătiți garnitura: amestecați brânză topită, iaurt și stevia.
Răspândiți pe rulourile calde și serviți.

freshly baked keto cinamon rolls in a pan

Notă :

Mozzarella proaspătă nu trebuie să conțină prea mult lichid.

Dacă se răcește prea mult Mozzarella, încălziți-o înapoi pentru a fi mai ușor de lucrat.

Dacă doriți, folosiți zahăr de cocos sau zahăr brun pentru a face umplutura.

Puteți folosi unt în loc de apă, care dă rulourilor un gust plăcut de unt.

stevia cu aromă de vanilie, puteți adăuga un pic de extract de vanilie la glazură.

Dacă nu aveți făină de migdale foarte fină și folosiți făină de migdale măcinate, adăugați o lingură suplimentară de făină de migdale / migdale măcinate sau 1 lingură de făină din nucă de cocos.

closeup of a keto cinnamon roll topped with cream cheese frosting

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție
Calorii 94 Calorii din grasimi 65
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 7,2 g 11%
Grăsimi saturate 2,3 g 12%
Grăsimi polinesaturate 0,1 g
Grăsime mononesaturate 0,4 g
Colesterol 25 mg 8%
Sodiu 98 mg 4%
Potasiu 9 mg 0%
Carbohidrați totali 2.1g 1%
Fibre alimentare 0.8g 3%
Zaharuri 0.4g
Proteine 6,2 g 12%

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă de 2000 calorii.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de cocos raw bio,stevia,bio,faina de cocos bio,faina de migdale bio,curmale bio,pudra de agave bio

[facebook url=”https://www.facebook.com/sugarfreelondoner/videos/592525267860397/” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *