Tartă cu roșii deshidratate la soare și blat din cartofi dulci

This image has an empty alt attribute; its file name is lowcarb.png

sun dried tomato quiche in a pie pan with a piece missing

Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!

INGREDIENTE

2 cartofi dulci de dimensiuni medii sau 3 mici, spălate
1/2 linguriță sare & piper, fiecare
1 linguri | 15 ml ulei de măsline extra virgin
2 căței de usturoi | aproximativ 1 linguriță de usturoi, tocată
170 gr. spanac proaspăt
4 ouă mari
1 ceașcă | 240 ml lapte (orice tip)
1/2 ceașcă | 55 de grame roșii uscate la soare, tocate ( în ulei )
114 gr. brânză de capră sfărâmată
2 linguri | 10 grame parmezan, ras

eggs in a mixing bowl to make sun dried tomato quiche


INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE

Blat de cartofi dulci

Preîncălziți cuptorul la 350 ° F / 180 ° C. Ungeți ușor o tavă de 22 cm. și lăsați-o deoparte.

Tăiați cartofii dulci în mici discuri rotunde.Puteți folosi o mandolină pentru feliat, dar puteți face acest lucru și cu un cuțit ascuțit.

Așezați feliile de cartofi dulci pe partea inferioară și pe părțile laterale ale tăvii de tartă. Cartofii dulci se vor micșora după preparare, așa ca asigurați-vă ca stratul se suprapune astfel încât fundul și laturile tăvii sunt complet acoperite. Presați puțină sare și piper peste cartofii dulci și apoi puneți în cuptor pentru a se coace timp de 20 de minute. După scoaterea blatului de cartof dulci din cuptor, măriți temperatura la 375 ° F / 190 ° C.

Umplutura

Încălziți uleiul de măsline și usturoiul într-o tigaie la o căldură medie. Se adaugă spanacul și se amestecă până se sotează.

Într-un castron amestecați ouăle și laptele. Se amestecă spanacul, usturoiul, roșiile uscate la soare și jumătate din brânza de capră,sarea și piperul.

Turnați umplutura peste blatul de cartofi dulci. Împărțiți restul de brânză de capră și parmezan pe partea de sus și apoi coaceți timp de 30-35 de minute.

Lăsați să se răcească ușor timp de aproximativ 5 minute înainte de a tăia și servi.

filling for sun dried tomato quiche pouring onto the sweet potato crust

NOTA

Folosiți brânza feta în locul brânzei de capră.

Imagini pentru SUN DRIED TOMATO AND SWEET POTATO CRUST QUICHE

Informații nutriționale:

Cantitatea pe porție (1 felie)
Calorii 128 Calorii din grăsimi 81
% Valoare zilnica*
Total grăsimi 9g 14%
Saturate grăsimi 3g 15%
Colesterol 103 mg 34%
Sodiu 139 mg 6%
Potasiu 182 mg 5%
Carbohidrați totali 3 g 1%
Zaharuri 1g
Proteină 7 g 14%
Vitamina A 10,2%
Vitamina C 8,9%
Calciu 8,8%
Fier 5%

  • Valorile zilnice procentuale se bazează pe o dietă cu calorii 2000.

Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici:ulei de masline extra virgin bio,ulei de masline extra virgin Critida,ulei de masline extra virgin Drop of Gods,ulei de masline extra viegin Sitia,ulei de masline extra virgin Messara

[facebook url=”https://www.facebook.com/asaucykitchen/videos/2316237408665778/” /]

Ulei de masline extra virgin *BIO Critida 750ml

Ulei de masline extra virgin bio

http://www.evzinshop.com/bio/bio-ulei-si-otet/ulei-de-masline-extra-virgin-bio-critida-750ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *