
Ingrediente:
1 castravete mare
1/3 cană humus
1/4 cană feta fărâmițată
1/4 cană măsline de Kalamata tocate
1/4 cană roșii cherry tocate
frunze de mărar proaspăt
zeamă de lămâie (opțional)

Instrucțiuni de preparare:
Folosind un cuțit de curățat legume,feliați castravetele în benzi subțiri.Așezați feliile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge excesul de umiditate.
Pe o placă de tăiere sau pe o suprafață curată de lucru, puneți două felii unul peste celălalt. Răspândiți un strat subțire de hummus deasupra fiecărei felii, apoi presărați feta, măslinele Kalamata și roșiile pe deasupra.
Rotiți cu fermitate fiecare felie de castravete. Pune o mica crenguță de mărar în fiecare bucată de sushi. Stoarceți sucul de lămâie proaspăt, dacă este folosit.
