Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
1 1/4 cană de făină de migdale
5 ouă (6 dacă doriți mai pufos)
1/3 ceașcă ulei din nucă de cocos sau ulei de avocado
1 linguriță oțet alb sau oțet de mere din cidru
1/2 linguriță sare de mare
un vârf de cuțit piper negru
opțional,amestec de condimente (usturoi, rozmarin, etc.).
1 – 2 lingurițe de mac ( plus pentru topping)
3 până la 4 linguri făină de tapioca (dacă utilizați mai multe ouă, adăugați 4 linguri).
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 cană făină de chia (se macină semințele de chia într-un măcinător de cafea sau un blender) sau se utilizează semințe de in
semințe de dovleac pentru topping
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180 C. Ungeți o tăviță de 22 x 12 cm. sau o tapetați cu cu hârtie de copt. Puneți deoparte. Pentru o pâine mai înaltă, utilizați o tăviță de 20 × 10 cm.
Într-un castron mic, amestecați ouăle, uleiul și oțetul.
Într-un alt castron, combinați făina, macul și condimentele.Adăugați ingredientele lichide la ingredientele solide și amestecați bine.
Se toarnă aluatul în tavă și presarăți cu semințe de dovleac și și semințe de mac.
Coaceți acoperit timp de 20 de minute. Apoi descoperiți și continuați să coaceți pentru încă 15-20 minute.Testați cu un cuțit în centru,dacă iese curat pâinea este coaptă.
Ar trebui să fie în jur de 35-45 de minute în total, în funcție de cuptor. Dacă ați folosit o tavă de 20 × 10 cm., este posibil să coaceți mai mult.
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.
Împachetați pâinea paleo în folie de plastic, tăiați și depozitați într-un recipient.Se păstrează bine în frigider timp de până la 7 zile sau congelator timp de până la 3 luni.
Gasiti sa cumparati pe site-ul evzinshop,aici : ulei de cocos raw bio,faina de cocos bio,faina de migdale bio