Faceți clic pe textul subliniat de mai jos pentru a cumpăra ingrediente!
Ingrediente:
3/4 căni de caju tocat
3/4 căni de migdale tocate
1/2 ceașcă afine uscate
1/4 cană făină de migdale(migdale măcinate)
2 linguri semințe de in (semințele de chia sau de cânepă)
1/8 linguriță de sare roz
2 fasole de vanilie
1/3 cană de sirop brun de orez *
Instrucțiuni de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 140 C și tapetați o tavă de 20×20 cm cu hârtie de copt. Puneți deoparte.
Într-un castron mare se adaugă nucile caju tocate, migdale, afine uscate, făina de migdale, semințele de in,vanilia și siropul de orez brun. Folosind o lingură mare de lemn sau o spatulă, amestecați ingredientele până când se combină complet. Amestecul va fi foarte lipicios și gros.Puneți amestecul în tava căptușită și presați într-un strat uniform.
Coaceți batoanele timp de 18-20 minute, apoi lăsați să se răcească în tavă la temperatura camerei. Transferați tava în frigider timp de o oră și lăsați să se fixeze complet. Îndepărtați batoanele din tavă folosind marginile hârtiei de copt și tăiați în 10 dreptunghiuri uniforme. Înveliți batoanele în mod individual și păstrați-le într-un recipient în frigider până la 2 săptămâni.
Informații nutriționale:
Cantitatea pe porție : 1 baton
Calorii: 190, Zahăr : 12 , Grăsimi : 10, Carbohidrați: 21, Fibre : 2, Proteine: 5
Găsiți sa cumpărați pe site-ul evzinshop,aici: sirop de artar bio,faina de migdale bio